Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kleurennota Vlaamse regering: reacties zijn welkom

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap

PERSMEDEDELING VAN HET

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP

18 JULI 2000

Kleurennota Vlaamse regering : reacties welkom !

Meteen al bij de bekendmaking van de Kleurennota van de Vlaamse regering is het maatschappelijke debat in de media op gang gekomen. Maar vanaf nu kan elke Vlaming zijn reactie op de Kleurennota ook rechtstreeks kwijt op de debatsite debat.vlaanderen.be, die speciaal daartoe opgezet is.

Vlaanderen bevindt zich op een scharniermoment. Kennis, creativiteit en engagement zijn essentieel om te slagen. Niet alleen als individu, ook als regio. Welke troeven wil en moet Vlaanderen uitspelen ? Met de Kleurennota die minister-president Patrick Dewael ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag voorgesteld heeft, wil de Vlaamse regering een voorzet geven om deze discussie over een toekomstproject voor Vlaanderen op gang te brengen.

Alle Vlamingen worden uitgenodigd om via de speciale debat-website te reageren op de ideeën van de Kleurennota. Men kan op de website
debat.vlaanderen.be de Kleurennota lezen en downloaden. En men kan er alle commentaar kwijt.
Straks, in oktober, starten er thematisch discussies, die telkens afgerond zullen worden met een live chatsite met Vlaamse ministers. Thema's en data zullen enkele weken vooraf bekendgemaakt worden. Maar men hoeft niet op deze themadiscussies te wachten om nu al via de debatsite te reageren.

Eind juli zal de Kleurennota ook in gedrukte vorm beschikbaar zijn, als brochure. Ze kan gratis aangevraagd worden via de Vlaamse Infolijn, op tel.nr. 0800 / 3 02 01, elke werkdag van 9 u. tot 19 u.

persinfo : Bart Tommelein, raadgever van de minister-president - tel. (02) 553 29 11 e-mail: (persdienst.dewael@vlaanderen.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie