Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overdracht milieutaken naar de DCMR in Capelle a/d Ijssel

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Overdracht milieutaken naar de DCMR

Bedoelde milieutaken zijn onder andere: het verlenen van milieuvergunningen, naleving van de milieuvoorschriften, controles op ondergrondse tanks bij particulieren en bedrijven en klachtenbehandeling van bedrijven en burgers ten opzichte van bedrijven.

In een milieuvergunning zijn allerlei voorschriften voor bedrijven opgenomen die belasting van het milieu, zoveel als redelijkerwijs mogelijk is, moeten tegengaan. De voorschriften kunnen onder andere inhouden dat de eventueel veroorzaakte geluidsoverlast voor omwonenden beperkt blijft tot een bepaald geluidsniveau. Het verlenen van milieuvergunningen houdt ook in dat er regelmatig gekeken moet worden of de voorschriften ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie