Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prostitutiebeleid Gemeente Smallingerland

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Prostitutiebeleid (18-7-00)

Burgemeester en wethouders stellen voor een vergunningenstelsel voor prostitutiebedrijven in het leven te roepen. Het college wil maximaal twee prostitutiebedrijven in Smallingerland vergunning geven. Deze bedrijven kunnen zich vestigen op de kaden en in de onmiddellijke omgeving. Straat- en raamprostitutie blijven verboden. Wanneer een prostitutiebedrijf zich wil vestigen dan dient het desbetreffende pand een horecabestemming te hebben. De sluitingstijden dienen gelijk te zijn aan de sluitingstijden van de natte horeca.

Het vergunningenstelsel is nodig omdat met ingang van 1 oktober aanstaande het algemeen verbod op prostitutie wordt opgeheven. Gemeenten kunnen vanaf dat moment ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie