Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe opleidingen Hogeschool 's-Hertogenbosch

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe opleidingen Hogeschool 's-Hertogenbosch per studiejaar 2001/2002

Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) wordt een vierjarige HBO-opleiding.Kern van het beroep: het werken met mensen die structurele problemen ondervinden in hun ontwikkeling of functioneren in hun woon-, leefomgeving of dagbesteding. Studenten kunnen straks in 's-Hertogenbosch terecht voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Culturele en Maatschappelijke Vorming èn SPH, een complete waaier aan sociaalagogische opleidingen.

Small Business en Retail Management leidt op tot zelfstandig ondernemerschap. De opleiding aan de Hogeschool 's-Hertogenbosch zal zich met name richten op de starter/eigenaar van de jonge of groeiende onderneming, het overnemen van een bedrijf en het aansluiten binnen een bestaand concept (bijvoorbeeld een franchise of filiaal).
International Business and Management Studies is een vierjarige Engelstalige managementopleiding. Leidt op voor een beginnend beroepsbeoefenaar in het buitenland op de afdeling inkoop/verkoop, marketing en marketing services, personeel en organisatie, controlling en financiele en bancaire dienstverlening van een internationaal opererende onderneming. Doorgroei naar een managementfunctie op een van bovenstaande gebieden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie