Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zaterdagacademie geeft oriëntatie op Kunstacademie Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

(Kunst)Zaterdagacademie: Oriëntatie Cursus en Vooropleiding .

De Zaterdagacademie is een voorbereidend studietraject voorafgaand aan het propedeusejaar van de kunstopleidingen Akademie voor Kunst en Vormgeving Hogeschool 's-Hertogenbosch en de Academie St. Joost Breda. Het studietraject bestaat uit twee modules die afzonderlijk maar ook in combinatie gevolgd kunnen worden. Het eerste deel 'de oriëntatiecursus' bestaat uit 10 cursuszaterdagen met als afsluiting een presentatie van je werk. Indien je je grondig wilt voorbereiden op het studieprogramma van het propedeusejaar, kun je vervolgens deelnemen aan 'de vooropleiding'. Deze vooropleiding is overigens ook geschikt voor diegenen die reeds een studiekeuze hebben gemaakt of reeds zijn toegelaten tot bovenstaande academies. 'De vooropleiding' bestaat uit 20 cursuszaterdagen. De laatste zaterdag is ingeruimd voor een speciale beoordelingsdag: presentatie van je werk en beoordeling. Is de beoordeling positief dan ben je toegelaten en heb je garantie op een studieplaats in het komende propedeusejaar, mits je bij aanvang van de studie voldoet aan de HBO vooropleidingseisen. De toelating blijft 1 jaar geldig.
'De oriëntatiecursus' start medio september 2000 en in februari 2001. Je kunt deze cursus in Breda of 's-Hertogenbosch volgen. 'De Vooropleiding' start in november 2000 en sluit aan op de oriëntatiecursus van september. Februaricursisten kunnen instromen in 'de Vooropleiding' die in het schooljaar daarop in november 2000 van start gaat.

Meer informatie over de Zaterdagacademie, de kosten en hoe aan te melden:

Rob Schouten, 's-Hertogenbosch, tel: 073 - 6295256, e-mail: (svdinther@hsbos.nl)
Paul van 't Hullenaar, Breda, tel: 076 - 5250302, e-mail: (vanthullenaar.pcf@hsbrabant.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie