Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 · Politie Hollands-Midden
3250 CE Leiderdorp · Bureau Communicatie
Telefoon 071-545 98 00
Fax 071-545 93 26
Afkomstig van: Sjoerd van Andel
Datum: 18 juli 2000
·
Slachtoffer ongeval overleden

Noordwijk
De 39-jarige automobilist uit Noordwijkerhout die op zondag 16 juli tegen een boom was gereden, is aan zijn verwondingen bezweken. De automobilist reed tegen 21.30 uur over de Vogelaardreef komende uit de richting van de N206. Bij een haakse bocht naar links is de automobilist rechtdoor gereden en reed tegen een boom aan.

Vrachtwagen in brand

Voorschoten
In de nacht van 17 juli op 18 juli brandde op de Veurseweg in Voorschoten een vrachtwagen uit. De brand is vermoedelijk ontstaan op de oplegger. Deze zat volgepakt met geperst papier. De vrachtwagenchauffeur, een 44-jarige man uit Voorschoten had de wagen geparkeerd rond 23.30 uur. Hij zag toen een roodkleurige auto in de buurt van zijn vrachtwagen. Toen hij om ongeveer 23.50 zijn vrachtwagen controleerde, brandde deze. De politie heeft nog gezocht naar de rode auto, maar deze werd nergens aangetroffen.

Gevaarlijk verkeersgedrag

Leiden
Een 19-jarige vrouw uit Warmond en een 21-jarige man uit Katwijk zijn maandagmiddag rond 17:45 uur op de Schipholweg ten val gekomen. De Warmondse, die met de fiets was, liet zich voorttrekken door de man uit Katwijk die op een snorfiets reed. Toen de vrouw de macht over het stuur verloor, kwamen beiden te vallen. Allebei liepen ze letsel op en zijn ze naar het Rijnland ziekenhuis in Leiderdorp gebracht. De politie raadt dergelijk meeliften af. Vaak heeft de fietser één hand op de schouder van de brommerrijder en dus maar één hand aan het stuur, terwijl de snelheid hoog is. Ook de manier waarbij de brommerrijder de voet tegen de bagagedrager zet en zo de fietser duwt, keurt de politie af als verkeersgevaarlijk gedrag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie