Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van dinsdag
16:43 dinsdag 18 juli 2000

Martin Panman
0651611628

Tynaarlo
Verkeersongeval

Vanmorgen gebeurde er een ongeval op de Zuidlaarderweg, ter hoogte van de Zwijmaden. Een 37 jarige bestuurster van een bromfiets, woonachtig in Eelde, stak de Zuidlaarderweg over en verleende daarbij geen voorrang aan een automobilist. Deze schepte de bromfietsbestuurster. Zij raakte bij deze aanrijding gewond en is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Emmen
Auto opengebroken terwijl kind nog in de auto zit
Vanmorgen is er aan de Mantingerbrink in Emmen een auto opengebroken, terwijl een klein kind nog in de auto zat.
Een 30 jarige vrouw uit Emmen parkeerde haar auto op de parkeerplaats aan de Mantingerbrink om een van haar kinderen van de school te halen. Een ander kind zat achter in de auto in een kinderstoeltje en in de veiligheidsgordels. Terwijl de vrouw even weg was, werd een ruit van het rechter voorportier van haar auto ingeslagen. Vervolgens zijn twee tassen uit de auto ontvreemd. Getuigen hebben twee jongens gezien van ongeveer 15 tot 17 jaar gezien, die zich verdacht gedroegen. De jongemannen hadden een mediterraans uiterlijk. Een van de jongens had een City-Bike bij zich. De politie zoekt getuigen van deze inbraak.
Hoogeveen
Inbraak bedrijf

Bij een bedrijf aan de Industrieweg in Hoogeveen is vannacht ingebroken. Een raam aan de zijkant van het gebouw werd opengebroken, waarna men binnen kon komen. Het gebouw werd doorzocht en een bedrag aan geld werd gestolen.
De bedrijfsleider deed aangifte.

Assen
Inbraak in schuur

In een schuur/garage aan de Venestraat in Assen is vannacht ingebroken. De deur werd geforceerd waarna men binnen kon komen. Uit de schuur werden o.a. een boormachine en een handcirkelzaag gestolen. In de schuur stond ook een auto. Van deze auto werd de ruit ingeslagen en uit de auto werd een radiocd-speler gestolen. De eigenaar deed aangifte.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie