Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sara Lee neemt deel aan Virtual Reality demonstratie

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

geplaatst op 25-07-2000

Gedistribueerde VR demo met JapanOp dinsdag 18 juli 2000 nam SARA deel aan een letterlijk wereldomspannende Virtual Reality demonstratie. Ter gelegenheid van de INET 2000 conferentie in Yokohama, Japan, (http://www.jtb.co.jp/inet2000/index.html) worden er verschillende demonstraties gegeven van zogeheten gedistribueerde of colaborative VR. Dit houdt in dat VR faciliteiten op verschillende locaties applicaties draaien die het mogelijk maken samen onderzoek te doen, ontwerpen te evalueren of onderwijs te krijgen.

SARA toont samen met het Electronic Visualization Lab van de Universiteit van Chicago (http://www.evl.uic.edu), het ALIVE (Architectural Linked Immersive Virtual Environment) ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie