Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening skatebaan 'de Bergjes' Den Helder

Datum nieuwsfeit: 19-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Opening skatebaan 'de Bergjes'

Datum: 12 juli 2000

Woensdagmiddag 19 juli aanstaande wordt om 16.00 uur skatebaan 'De Bergjes' geopend door wethouder mevrouw E.J. Vos-Brandjes van Milieu, Onderwijs en Welzijn. Stichting Playground verzorgt deze middag een skatedemonstratie en er wordt extra informatie gegeven over ontwikkelingen met betrekking tot speel- en jeugdvoorzieningen in Julianadorp.

Een skatebaan stond al enige tijd op het verlanglijstje van de jeugd in Julianadorp. Deze wens is vorig jaar nog eens benadrukt door de JongerenAdviesRaad. De gemeente heeft het idee verder uitgewerkt en een locatie gevonden achter de sportzaal in de omgeving van de basisscholen De Verrekijker en Vogelwei, Vogelzand 41 in Julianadorp.

De skatebaan is nu gereed. De skatetoestellen, een 'quarterpipe' en een 'piramide', zijn onlangs geplaatst. Binnenkort worden nog een vuilnisbak en twee gestapelde betonplaten van twee bij twee meter voor nog meer skatemogelijkheden geplaatst. De skatebaan is enthousiast ontvangen door de jongeren uit de buurt en wordt inmiddels druk bezocht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie