Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 19-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.00 uur
Aanhouding

ZEIST - Aan de 1e Hogeweg zijn woensdagochtend vroeg twee mannen aangehouden die verdacht worden van het openbreken van parkeermeters.

De twee Hagenaars, 22 en 28 jaar, waren rond vier uur s nachts door een getuige gezien die vervolgens de politie belde. De twee zijn in de omgeving aangehouden en meegenomen naar het bureau. Van twee parkeermeters aan de 1e Hogeweg bleken de sloten te zijn verwijderd.

Controle snelheid

ZEIST Aan de Amersfoortseweg in Zeist is dinsdagavond aan beide zijden van de weg gecontroleerd op snelheid.

In de richting Amersfoort werden 15 overtredingen geconstateerd van de maximumsnelheid (tachtig kilometer). Van 400 voertuigen werd de snelheid gecontroleerd. De snelste automobilist reed er 112 kilometer.

Ook het verkeer in de andere richting werd op snelheid gecontroleerd. Van de 456 voertuigen reden er 14 te snel. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 127 kilometer.

Controle snelheid

MAARTENSDIJK Aan de Tolakkerweg in Maartensdijk zijn dinsdag 230 overtredingen van de maximumsnelheid geconstateerd. In totaal passeerden 1824 voertuigen de controlepost. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 95 kilometer, 50 is er het maximum.

Controle snelheid

BUNNIK Aan de Schoudermantel in Bunnik zijn dinsdag 536 voertuigen gecontroleerd op de maximum snelheid van 50 kilometer. In totaal werden acht overtredingen geconstateerd. Tijdens de controle zijn ook enkele bekeuringen uitgeschreven voor ondermeer het niet dragen van de autogordel en voor niet goed leesbare kentekenplaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie