Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 19-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Zuid 19-07-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst communicatie, van Houten, 036 5383848
Brand in woning
ALMERE Twee mannen van 19 en 25 uit Almere hebben gisterenmiddag volgens de brandweer een grote brand voorkomen. Ze liepen langs een woning aan de Drachtenstraat en roken een brandlucht. Met toestemming van de bewoner van het pand gingen ze naar binnen en troffen op zolder een brandende matras. Met emmers water was de brand snel onder controle. De brandweer stelde vast, dat zonder het optreden van de mannen de woning of in ieder geval de bovenverdieping zou zijn uitgebrand. Niemand liep letsel op. Het brandje is vermoedelijk ontstaan, doordat een smeulend voorwerp op de matras terecht kwam.
Man onder invloed aangehouden
ALMERE Een 35-jarige man uit Almere is afgelopen nacht aangehouden op de busbaan in Almere-stad. Omdat hij daar reed, werd hij gecontroleerd; de man bleek te rijden onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs was bovendien al eerder ingevorderd. Hij werd overgebracht naar het bureau; de ademanalyse wees 335 ug/l uit. Met een rijverbod en een bekeuring van f400,- kon hij later weer gaan.
Kind valt uit boom
ALMERE Een jongen van zeven jaar is gisterenavond vanaf ongeveer 3,5 meter hoogte uit een boom gevallen op de Peppengouw. Personeel van de GGD en uit de traumahelicopter, die voor de hulpverlening werd ingeschakeld, constateerde geen ernstig letsel. De jongen is desondanks voor controle overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Hij bleek niets gebroken te hebben; wel had hij een lichte hersenschudding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie