Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Welzijns- en cultuursubsidies 2001 gemeente Smallingerland

Datum nieuwsfeit: 19-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Welzijns- en cultuursubsidies 2001 (19-7-00)

Jaarlijks vindt de subsidieverdeling plaats voor diverse vrijwilligersactiviteiten, speeltuinen, peuterspeelzalen, emancipatie-activiteiten, zang-, muziek- en toneelverenigingen e.d. De toekenningen worden weergegeven op een subsidielijst, een bijlage bij de gemeentebegroting.
Voor het jaar 2001 is de subsidielijst in concept gereed. Alle instellingen en groepen die een subsidieverzoek hebben ingediend, krijgen dit ontwerp toegezonden.

Het ontwerp ligt gedurende de periode van 7 juli tot en met 1 september 2000 voor belanghebbenden en geïnteresseerden ter inzage. In deze periode van 8.30 tot 17.00 uur kunt u de voorlopige subsidielijst ter inzage vragen bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie