Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kapvergunning gemeentebomen in Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 19-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem


Kapvergunning gemeentebomen

Burgemeester en wethouders hebben kapvergunning verleend voor 16 berken aan de Berkelaarlaan en 18 lariksen aan de IJzevoordseweg in Doetinchem.

Het merendeel van de te kappen bomen is matig vitaal. Ter plaatse zal tot vernieuwing van het lanenstelsel worden overgegaan. Compenserende herplant zal plaatsvinden door middel van beuken (IJzevoordseweg) en zomereiken (Berkerlaarlaan).

Uitsluitend belanghebbenden kunnen tot 26 augustus 2000 tegen het verlenen van de vergunning schriftelijk bezwaar maken bij burgemeester en wethouders. Een bezwaar schorst de vergunning niet.

Indien bezwaar is ingediend kan de president van de rechtbank, sector bestuursrecht Postbus 205, 7200 AE te Zutphen om schorsing van de vergunning worden verzocht.

De stukken liggen ter inzage in de informatiecentrum van het stadhuis. Inlichtingen bij de heer J.W. Thomassen, tel. (0314) 377428.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie