Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: verkeerscontroles

Datum nieuwsfeit: 19-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 19-07-2000 Fryske diken: aankondiging en resultaten controles

Aankondiging controles
Maandag 24 juli wordt in het kader van het verkeersveiligheidsproject Fryske diken gecontroleerd op snelheid op de provinciale weg (N359) tussen Bolsward en Workum, woensdag 26 juli op de Trekweg (N910) tussen Dokkum en Buitenpost en op vrijdag 28 juli op de provinciale weg (N358) tussen Buitenpost en de Rijksweg A7, afslag Frieschepalen. Ook elders in de provincie Fryslân zal op snelheid worden gecontroleerd door de radarcontroleurs van het team Fryske diken.
Resultaten week 28
Van maandag 10 juli tot en met zondag 16 juli zijn 20.561 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Hiervan hield zich 97 % keurig aan de ter plaatse geldende snelheid. Het aantal processen-verbaal bedraagt 606. Op de N354 (Dearsum - Sneek) werd een snelheid geregistreerd van 136 km per uur, terwijl ter plaatse een snelheid van kracht is van 80 km. Een overschrijding van 56 km.

Drachten: verkeerscontrole
Dinsdagmorgen werden aan de Ringweg in Drachten 8 bekeuringen uitgedeeld voor het rijden zonder gordel, vier voor het rijden zonder helm en een persoon werd bekeurd omdat hij de rotonde bij de Ringweg binnendoor nam.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8271

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie