Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DiviTel nieuwe distributeur mobiel internet en Sagem

Datum nieuwsfeit: 19-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


PERSBERICHT

Nieuwe distributeur mobiel internet en Sagem

Postbus 1066


7301 BH APELDOORN

Tel. 055 5760242

Fax 055 5785075

e-mail: (info@divitel.nl)Apeldoorn, 19 juli 2000

DiviTel Mobiel is op 1 juni 2000 van start gegaan als value added distributor van producten op het gebied van mobiel internet. DiviTel Mobiel is officieel distributeur geworden van de toonaangevende Franse producent van telecommunicatieproducten, Sagem. DiviTel mobiel zal zich in eerste instantie richten op de levering van accessoires voor de Sagem telefoons die op het moment in Nederland worden verkocht in pakketten. Daarnaast heeft Sagem een aantal geavanceerde gsm-toestellen, waarvan DiviTel Mobiel de distributie zal verzorgen, zoals de eerste dualmode gsm/dect telefoon op de Nederlandse markt.

DiviTel Mobiel is een onderneming van Jan Boers, Hans Kornmann en Henk te Loo en is nauw gelieerd aan DVB-specialist DiviTel dat reeds de digitale videoproducten van Sagem in Nederland vertegenwoordigt.

Over DiviTel Mobiel: DiviTel Mobiel bedient de markt voor mobiel internet producten met hoogwaardige oplossingen. DiviTel Mobiel is officieel distributeur van Sagem gsm-producten.

Meer informatie over DiviTel Mobiel en de Sagem producten is te vinden op mobiel.divitel.nl


Bericht voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie