Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sport Profs wil nieuwe arbeidsbemiddelaar zijn in de sport

Datum nieuwsfeit: 19-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV Sport

Nieuw intermediar arbeidsbemiddeling. Sport Profs trapt af. Met een combinatie van uitzenden, detacheren, werving en selectie en payroll probeert Sport Profs opdrachtgevers en potentiële werknemers bij elkaar te brengen.

PERSBERICHT: Sport Profs trapt af

'Actief in sportief werk'

Sport Profs, intermediair voor personeel in de sport-, evenementen- en recreatiesector, is vanaf dit moment volledig operationeel. Met een combinatie van uitzenden, detacheren, werving en selectie en 'payroll' brengt Sport Profs opdrachtgevers en potentiële werknemers bij elkaar.

Sport Profs is officieel aan het begin van dit jaar van start gegaan. Tot nu toe hield het bureau zich voornamelijk bezig met de opbouw van een bestand met opdrachtgevers en kandidaten. Onder de opdrachtgevers van Sport Profs vallen diverse profit- en non-profit organisaties verspreid over heel Nederland. Met de inmiddels opgedane kennis van de markt brengt Sport Profs vraag en aanbod in de sportieve arbeidsmarkt op een professionele wijze bij elkaar.

"Wij zijn een intermediair dat oog heeft voor de belangen van zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever", zegt Sport Profs' Traffic Manager Remco Remeijer trots. "Wij besteden veel aandacht aan de 'derde dimensie'. Naast de eerste dimensie (opleiding) en tweede dimensie (ervaring) staat bij de derde dimensie de mens achter de diploma's centraal. Wij kijken hierbij verder dan alleen de papieren. In de praktijk beoordelen wij kandidaten op hun sterke punten en laten deze aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever."

Volgens Remeijer ligt de kracht van Sport Profs mede in het feit dat alle medewerkers een achtergrond hebben in de sport-, evenementen- en recreatiebranche. "Hierdoor zijn wij een goede gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten."

Sport Profs benadrukt dat alle geïnteresseerden die affiniteit hebben met de sport- evenementen- en recreatiebranche, zich (geheel vrijblijvend) aan kunnen melden. Het intake-gesprek dat volgt op de aanmelding, duurt een uur. De reden hiervoor is dat Sport Profs de kandidaat werknemers intensief begeleidt en een goede kennismaking is hierbij een belangrijke eerste stap.

Voor meer informatie over Sport Profs kunt u contact opnemen met Remco Remeijer. Tel. 0183-699535. Voor algemene informatie over Sport Profs kunt u de Sport Profs website op Internet raadplegen: www.sportprofs.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie