Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 19-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 19-07-2000 Persbericht district Den Bosch

DODELIJK VERKEERSONGEVAL Woensdagmiddag is in de Stationstunnel in ¡¦s-Hertogenbosch een 31-jarige bromfietser uit die plaats om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Een vermoedelijk bij de aanrijding betrokken fietser heeft de plaats van het ongeval verlaten zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. In eerste instantie kreeg de politie een melding dat er geschoten zou zijn in de Stationstunnel. Getuigen hoorden een harde klap en zagen het slachtoffer op het fietspad in de tunnel liggen. Een fietser maakte zich volgens getuigen lopend uit de voeten en liet zijn fiets achter. Uit een sporenonderzoek door de technische recherche en een verkeersspecialist van de Politie Brabant Noord is gebleken dat de fietser vermoedelijk in de tunnel in aanrijding is gekomen met de bromfietser. De politie is nog geruime tijd met diverse voertuigen op zoek geweest naar de betrokken fietser. In vliegtuig van de afdeling Luchtvaart van het Korps Landelijke Politie Diensten assisteerde van uit de lucht bij de zoekactie. Tot op heden is de man nog niet aangehouden. De politie verzoekt getuigen die nog niet door de politie zijn gehoord, telefonisch contact op te nemen met telefoonnummer: 073 ¡V 6991699.

MAN BELEDIGT AGENTEN (¡¦s-Hertogenbosch) Dinsdagmiddag is op de Smaragd in ¡¦s-Hertogenbosch een 35-jarige inwoner uit die plaats aangehouden als verdacht van belediging van twee agenten. De man stak duidelijk zichtbaar zijn middelvinger op naar de surveillerende politiemensen. Hij is aangehouden en na verhoor weer heengezonden.

DIEFSTAL GELD, (¡¦s-Hertogenbosch) Een bejaarde inwoonster van ¡¥s-Hertogenbosch is dinsdagmiddag het slachtoffer geworden van een zogenaamde nieuwe buurvrouw. Een onbekende vrouw belde bij het slachtoffer aan en maakte zich bekend als een nieuwe buurtbewoonster. Eenmaal binnen zag zij kan om een geldbedrag van ruim vijftig gulden uit de handtas van het slachtoffer weg te nemen.

AUTODIEFSTALLEN h Vanaf de Limietlaan in ¡¦s-Hertogenbosch is dinsdagmiddag een bruine Mercedes personenauto ontvreemd. De auto is gekentekend NX-NR-38. h Vanaf de Zuid Willemsvaart verdween dinsdagmiddag een witte Volkswagen bestelauto met het kenteken VV-96-VR. h Vanaf de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen verdween dinsdag een zilverkleurige Audi. Deze auto is gekentekend SF-XR-75 h In de avond/nacht van dinsdag op woensdag is vanaf het Willemsplein een zwarte Opel Corsa met het kenteken HR-RN-13 gestolen.

DRONKEN AUTOMOBILIST VERNIELT MATRAS (¡¦s-Hertogenbosch) Dinsdagavond is op de Gageldonk in ¡¦s-Hertogenbosch een 38-jarige Bosschenaar aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol met hoge snelheid door een woonwijk reed. De man weigerde mee te werken aan de blaastest en werd ingesloten. In de cel vernielde hij een matras. Er is proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd.

ONDER INVLOED (¡¦s-Hertogenbosch) Tegen een 46-jarige automobilist uit Oss is proces verbaal opgemaakt omdat de man onder invloed een auto bestuurde. De man was dinsdagavond omstreeks 23.00 uur betrokken bij een verkeersongeval op de Reitscheweg in ¡¦s-Hertogenbosch. De man bleek dermate onder invloed te zijn dat zijn rijbewijs werd ingevorderd.

MAN OVERVALT BANK (Heusden) Woensdagmorgen heeft een onbekende man een bank aan de Wijksestraat in Heusden overvallen. De man kwam de bank binnen en dwong een werknemer onder bedreiging van een mes geld af te geven. De verdachte is er per auto met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De politie kamde de directe omgeving van de bank uit en hield aan de hand van het signalement van de dader op de Jacob van Ruysdaelstraat in Heusden een man aan. Al snel bleek dat hij niets met de zaak te maken had. Hij is met excuses weer onmiddellijk in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie