Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijstelling Wet Ruimtelijke Ordening in Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 20-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijstelling ex artikel 19 WRO

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend, dat door de heer M.W.C. de Bree een verzoek is ingediend voor een vrijstelling ex artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ten behoeve van het plaatsen van een tuinhuisje aan het Schubertplein 9, alhier. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan "Noordpolder".

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt eveneens bekend, dat door Woningstichting 3B-wonen een verzoek is ingediend voor een vrijstelling ex artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ten behoeve van het oprichten van 94 woningen in de Meerpolder (1e fase Meerpolder). Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan "Landelijk Gebied".

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen vrijstelling te verlenen. Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het bouwplan van de heer M.W.C. de Bree met ingang van 20 juli 2000 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Ruimte van 08.30 uur tot 13.00 uur. Het bouwplan van Woningstichting 3B-Wonen ligt met ingang van 20 juli 2000 gedurende veertien dagen ter inzage op de Afdeling Ruimte, gedurende dezelfde tijden.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie