Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vastgesteld bestemmingsplan Ede: omgeving Vijfsprongweg 20

Datum nieuwsfeit: 20-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 20 juli 2000 t/m 30 augustus 2000 de volgende vastgestelde partiële bestemmingsplanwijziging ter inzage ligt:

Partiële wijziging van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied 'omgeving Vijfsprongweg 20'

Dit plan beoogt de omzetting van de functie agrarisch bedrijf en de bouw van een extra woning aan de Vijfsprongweg 20 in Wekerom.

Er zijn bij het college van burgemeester en wethouders geen bedenkingen ingediend tegen dit wijzigingsplan. Het college heeft het plan op 11 juli 2000 vastgesteld.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. De informatiebalie is van maandag tot donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Een beroepsschrift kan worden gezonden aan de Raad van State indien overtuigend aangetoond kan worden dat men redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig een bedenking bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Het beroepschrift moet binnen de beroepstermijn worden gezonden aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. De beroepstermijn begint op 20 juli 2000 en eindigt op 30 augustus 2000.

Na deze termijn van zes weken treedt het besluit in werking, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.Ede, 19 juli 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie