Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 20-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-07-2000

Politiebericht Utrecht: Eemland noord, 09.45 uur
Schapen los

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Gisteravond zijn vier agenten bezig geweest om loslopende schapen op de Westdijk terug te drijven naar de wei. De beestjes hadden zich inmiddels al verspreid toen de politie aankwam. De eigenaar is in kennis gesteld en hem verteld om zijn hekwerk weer in orde te maken.

Wedstrijd goed verlopen

BAARN Gisteravond verliep het toezicht van de vriendschappelijk voetbalwedstrijd Greenstars Baarn AJAX naar wens. Er ontstond even een opstootje met vier personen die snel door de agenten in de kiem kon worden gesmoord. Verder heerste er een prima sfeer. Er waren 5000 mensen getuige van de wedstrijd.

Controle sluipverkeer

SOEST Gisterenmiddag werd rond 17.00 uur op de hoek Soesterbergsestraat/Ossendamweg een controle op sluipverkeer uitgevoerd. Volgens bewoners zouden er regelmatig bestuurders van personenwagens over het fietspad rijden om zo de verkeerslichten te omzeilen. Er werden geen overtredingen geconstateerd. De politie zal dit sluipverkeer in de gaten blijven houden.

Gordelcontroles Eemland noord

BAARN/SOEST/BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Gistermiddag werd in drie verschillende gemeenten van district Eemland noord een gordelcontrole gehouden. In Baarn werd op de Amsterdamsestraatweg gecontroleerd. Hier werden 351 aan inspectie onderworpen. Er werden 8 verbalen voor het rijden zonder gordel uitgeschreven. Ook ontvingen 2 brommerrijders en passant een bekeuring voor het rijden zonder helm.

Op de Koningsweg in Soest werden 17 verbalen uitgereikt voor het niet dragen van de gordel. In Bunschoten Spakenburg ontvingen 18 mensen een bekeuring op de Molenstraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie