Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TakeitNow vormt kweekvijver voor ecommerce start-ups

Datum nieuwsfeit: 20-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

TakeitNow vormt kweekvijver voor ecommerce start-ups

Bilthoven - 20 juli 2000. TakeitNow vormt een ecommerce incubator - een kweekvijver voor ecommerce start-ups. De positieve ervaringen met drie eerdere ecommerce start-ups, waaronder yourshirt.nl en futurumshop.nl, brengen TakeitNow ertoe om structureel financiële middelen en faciliteiten te reserveren voor ecommerce starters. Om de know-how en expertise van TakeitNow maximaal te benutten is gekozen voor een exclusieve focus op ecommerce. Vanwege positieve ervaringen in zowel business-to-consumer als business-to-business trajecten, worden start-ups in beide segmenten verwelkomt. De start-ups zullen naast technische faciliteiten, ondersteund kunnen worden in customer service, management, en logistiek. Door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie