Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mitsubishi toont nieuwste veiligheidssnufjes

Datum nieuwsfeit: 20-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Mitsubishi toont nieuwste veiligheidssnufjes 20-7-00 11:45:00. Mitsubishi Motors heeft een serie nieuwe technieken ontwikkeld die in de toekomst de veiligheid in de auto en op de weg sterk kunnen verhogen. In een trio prototypes onder de noemer Advanced Safety Vehicles (ASV-2) heeft Mitsubishi de nieuwe vindingen gebundeld. Het gaat om de ITS-ASV, de Hi-mobility-ASV en de Smart Cruise ASV. De Mitsubishi-ingenieurs streven ernaar de technieken op korte termijn toe te passen in productiemodellen.

ASV-2 is ontwikkeld in het kader van het Advanced Safety Vehicle-project van het Japanse ministerie van Transport. Het eerste deel is in 1995 afgerond. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie