Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fiat Multipla is nu ook leverbaar met aardgasmotor.

Datum nieuwsfeit: 20-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Multipla Bipower op aardgas 20-7-00 15:10:00.
De praktische Multipla Fiat is nu ook leverbaar met aardgasmotor. Doordat de aardgasvoorraad zich onder de vloer bevindt, gaat dit niet ten koste van het interieur- en/of de bagageruimte. Door toepassing van een speciaal brandstofmanagementsysteem kan deze krachtbron overigens ook op benzine lopen.

De Multipla Fiat Bipower beschikt over een 1,6 liter viercilindermotor, met vier kleppen per cilinder, dubbele bovenliggende nokkenassen en hydraulische klepstoters. De gecombineerde aardgas-/benzinemotor wordt slechts door één elektronische regeleenheid aangestuurd. Deze bevat een dubbel multi-point injectiesysteem. De ene keer wordt de motor gevoed met aardgas, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie