Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bol.com lanceert online tijdschriftensite

Datum nieuwsfeit: 20-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

bol.com
Nu ook voordelige tijdschriftabonnementen bij BOL
20 - 7 - 2000

Bol.com kiosk is de naam van de online tijdschriftensite die BOL vandaag lanceert. Bezoekers van de kiosk hebben de keuze uit tientallen Nederlandse en buitenlandse tijdschriften, van Elsevier tot Hitkrant, van Newsweek tot Rolling Stone. De bol.com kiosk heeft voordelige abonnementen op alle tijdschriften uit het assortiment. BOL verwacht op korte termijn het aanbod te vergroten.

De Bol.com kiosk biedt scherpe prijzen door samen te werken met ISS, dat zich specialiseert in tijdschriftabonnementen voor vast omschreven groepen, in dit geval de BOL-community. Een abonnement op The Economist is bij de bol.com kiosk 50 procent goedkoper dan de normale abonnementenprijs. Voor wie elke week een ander blad wil ontvangen, kan voor NLG 134,- per halfjaar een persoonlijk tijdschriftenabonnement samenstellen.
Bol.com is marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken en cds in Nederland. Naast Nederland is bol.com in dertien andere landen vertegenwoordigd. Sinds februari 1999 zijn winkels in Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland online gegaan. Vanaf maart 2000 is BOL ook vertegenwoordigd in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Singapore, Maleisië, Hong Kong en sinds juni in Japan. BOL (Bertelsmann Online) is de internationale media- en entertainmentwinkel van Bertelsmann AG, met DM 32 miljard omzet een van de grootste mediaconcerns ter wereld. Bertelsmann is groot geworden als uitgever van boeken, kranten en tijdschriften en richt zich steeds meer op muziek-, televisie-, online-, film- en radioactiviteiten.
DLV Public Relations
Christel van der Boom
Tel.:+31 (0) 23-554 2030
Fax: +31 (0)23-562 8386
(info@dlvpr.nl)
www.dlvpr.nl/pressroomBOL Nederland

Daniel Ropers
Tel.:+31 (0)30-600 8888
Fax: +31 (0)30-600 8870
www.bol.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie