Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evaluatierapport Algemene bijstandswet 1996 - 1999

Datum nieuwsfeit: 20-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Evaluatierapport Algemene bijstandswet 1996 - 1999 'Lijnen naar de toekomst'

Op basis van een evaluatie, die in feite een tussenstandevaluatie is, kan geconcludeerd worden dat de invoering van de Abw ondanks de invoeringsperikelen in het algemeen geleid heeft tot de beoogde doelstellingen. Ondanks het feit dat niet altijd even eenduidig aan te geven is in hoeverre het realiseren van de doelstellingen in de mogelijkheden van de wet heeft gelegen of het gevolg is van externe omstandigheden (bijvoorbeeld economische omstandigheden), komt er een overwegend positief beeld naar voren uit deze evaluatie. Op diverse terreinen zijn nog knelpunten te constateren die veelal liggen in organisatorische aspecten, automatiseringsaspecten en in samenwerking met derden. In de in februari 200 gepubliceerde evaluatie wordt ingegaan op de belangrijkste bevindingen per meetpunt.

De nota is opgemaakt in een zogenaamd PDF-formaat. Om dit bestandstype te kunnen lezen heeft u het programma Acrobat Reader van Adobe nodig.
U kunt dit programma gratis bij de website van Adobe downloaden.
Ga verder met de nota wanneer u de Acrobat Reader al op uw computer heeft staan.

Klik voor het complete Evaluatierapport Algemene bijstandswet 1996 - 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie