Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rectificatie telefoonnummer Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 20-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
· Hollands Midden
· Bureau Communicatie


Afkomstig van: Chris van Egmond
Datum: 20 juli 2000
·

Rectificatie

In het op donderdag 20 juli 2000 door het Openbaar Ministerie verzonden persbericht over het politieonderzoek na aantreffen dode vrouw is een fout geslopen. Het telefoonnummer waar getuigen naar kunnen bellen is niet juist. Dit moet zijn: 071-5459354.

Voor de volledigheid volgt nogmaals dit bericht.

Politie stelt onderzoek in na aantreffen dode vrouw
De politie Hollands Midden doet onderzoek naar de omstandigheden waaronder het lichaam van een 41-jarige vrouw uit Leiden op woensdag 19 juli rond 12.00 uur werd aangetroffen. Een wandelaarster ontdekte het lichaam in de vijver van een waterspeelplaats in het park Cronesteyn in Leiden en waarschuwde de politie. De politie denkt dat het gaat om een misdrijf in de relatiesfeer en is in dit verband op zoek naar de vriend van het slachtoffer. Met een team van dertig rechercheurs wordt op dit moment aan het onderzoek gewerkt.
De politie is op zoek naar getuigen die op woensdagochtend 19 juli iets gezien hebben in of rond park Cronesteyn. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Hollands Midden; tel; 071-5459354.

De plv. persofficier van justitie
mw. mr. A. Rijsdorp
Telefoon : 070-3813801
Semafoon: 06-59219471.
Noot voor de redactie/

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie