Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 21-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-07-2000

Politiebericht Utrecht:, district Heuvelrug, 09.15 uur
Oproep getuigen overval

VEENENDAAL Gistermiddag 20 juli - rond 17.30 uur werd een gewapende overval gepleegd bij een supermarkt aan het Dr. Slotemaker D. Bruineplein. Een onbekende man kwam op de fiets aanrijden bij de supermarkt, ging naar binnen en bedreigde vervolgens een vrouwelijk personeelslid met een mes. De overvaller eiste dat de kassa werd geopend, echter de vrouw wist te ontkomen en de man ging er zonder buit vandoor. Hij verliet de winkel en ging te voet richting de Klaas Katerstraat en sloeg deze weg in.

In het begin van de avond heeft de politie een buurtonderzoek gehouden in de omgeving van de supermarkt. Ook zijn verschillende getuigen gehoord. De politie is op zoek naar getuigen die de man hebben zien fietsen/lopen of de overval hebben gezien, maar nog niet met de politie hebben gesproken. Hiervoor kan contact worden opgenomen met politie Veenendaal: 0318-559600.

Loskruipende slang gevangen

VEENENDAAL Gisteravond heeft een agent een kleine, loskruipende slang gevangen op de Hoogstraat ter hoogte van de Scheepjeshof. Het ongevaarlijke beestje van ongeveer een halve meter is vermoedelijk bij iemand ontsnapt. Een agent heeft de slang in een kratje kunnen opvangen en heeft de Dierenambulance het beest vervolgens opgevangen.

Bekeuring voor belediging

VEENENDAAL Gisteravond heeft een 27-jarige Veenendaler een bekeuring van 300,- gekregen voor belediging van een ambtenaar in functie. Een surveillant van politie was een bekeuring voor het parkeren op het trottoir aan de Prins Bernhardlaan aan het uitschrijven, toen hij door de eigenaar werd uitgescholden. Aangezien dit niet als een fatsoenlijke omgangsvorm werd ervaren, kreeg de man een boete.

Ongeval met letsel

WIJK BIJ DUURSTEDE Gistermiddag is een 49-jarige vrouw uit Wijk bij Duurstede met haar auto tegen een boom aangereden op de Amerongerwetering. De vrouw werd afgeleid door haar 23-jarige zoon die een cd aan het verwisselen was. De vrouw keek even opzij en reed vervolgens tegen de boom. De jongen knalde met zijn hoofd tegen de ruit en is met hoofdletsel naar het ziekenhuis in Zeist vervoerd. De vrouw liep geen letsel op.

Snelheidscontroles
VEENENDAAL/RHENEN Gisteren werden snelheidscontroles gehouden op de Buurtlaan-Oost in Veenendaal en de Cuneraweg in Rhenen. Op de Buurtlaan-Oost werden 351 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden 33 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 73 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.
Op de Cuneraweg werden 615 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden veel mensen keurig volgens de regels, slechts 5 bestuurders reden te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 96 km/u waar 80 km.u maximaal is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie