Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: Eemland Zuid

Datum nieuwsfeit: 21-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-07-2000

Politiebericht Utrecht:, Eemland zuid, 09.30 uur
Ongeval met letsel

AMERSFOORT Gistermiddag is een 35-jarige vrouw uit Amersfoort en haar 3-jarig dochterje gewond geraakt toen zij een aanrijding hadden met en 22-jarige Amersfoorter op een brommer. De vrouw stak met haar fiets over op een kruisend fietspad bij de Liendertseweg en verleende geen voorrang aan de bromfietser. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de vrouw met haar dochter achterop ten val kwam.

De vrouw liep letsel op aan rug en haar dochtertje aan haar hoofd. Beiden zijn naar het ziekenhuis in Amersfoort gebracht voor nader onderzoek. De jongen klaagde over pijn aan zijn enkel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Verdachte diefstal aangehouden

AMERSFOORT Gisteravond is een 42-jarige vrouw uit Amersfoort in een winkel op de Langestraat aangehouden op verdenking van diefstal van een portemonnee. De vrouw was door het personeel betrapt, toen zij probeerde via de beveiligde poortjes te gaan. Deze gaven alarm en de vrouw werd staande gehouden. Ze is overgedragen aan de politie die haar een boete overhandigde.

Vernieler aangehouden

AMERSFOORT Gisteren is een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden, toen hij bezig was een telefoon in een cel aan de Hellestraat te demonteren. Een omstander zag dit gebeuren en belde de politie. Deze hield de man vervolgens aan en bracht deze naar het bureau voor nader verhoor.

Gordelcontrole

AMERSFOORT Op de Laan naar Emiclaer heeft de politie een gordelcontrole gehouden. Gistermiddag werden 279 passanten gecontroleerd. Hiervan werden 21 mensen bekeurd voor het rijden zonder veiligheidsgordel.

Voor 5.000 getankt zonder betalen
AMERSFOORT Een 32-jarige man uit Amersfoort is woensdagavond rond 20.00 uur aangehouden op de Randweg in Leusden. De man wilde nadat hij benzine had getankt wegrijden zonder te betalen. Op zijn auto bleken valse kentekenplaten te zitten.

Surveillerende agenten zagen dat de 32-jarige man bij een tankstation aan de Randweg rommelde met de kentekenplaten van zijn auto. De agenten controleerden de 32-jarige en hieruit bleek dat de man valse kentekenplaten op de auto wilde monteren. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Uit het verhoor kwam naar voren dat de man de valse platen op zijn auto monteerde om gratis te tanken. Onderzoek wees uit dat de man op deze wijze in vier jaar tijd 40 tot 45 keer had getankt zonder te betalen. Zo heeft de man voor 5.000 gulden getankt bij verschillende tankstations in de regio. De man zal alsnog alle niet betaalde brandstof moeten betalen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie