Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarverslag 1999 gemeente Smallingerland op de website

Datum nieuwsfeit: 21-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Jaarverslag 1999 op de site (21-7-00)

Onlangs is het jaarverslag 1999 van de gemeente uitgekomen. Met het jaarverslag en de bijbehorende jaarrekening geeft het college van burgemeester en wethouders aan wat er in het verslagjaar allemaal is gedaan en welke financiële consequenties dat heeft. De jaarrekening
1999 sluit met een voordelig saldo van f 6.417.000,= (in 1998 was dat f3.778.000,= voordelig). In het jaarverslag wordt voorgesteld dit voordelige saldo toe te voegen aan de algemene vrije reserve. Daarbij wordt wel rekening gehouden met een reservering voor projecten die niet in 1999 zijn afgerond.
Het jaarverslag is voor een deel op deze internetsite terug te vinden onder het hoofdstuk de gemeente, college van burgemeester en wethouders, financieel beleid. Naast een toelichting op de activiteiten in 1999, krijgt u op de site met name meer informatie over het financiële aspect van het jaarverslag. Ook vindt u hier de nodige kerngegevens van de gemeente terug. Het complete jaarverslag en jaarrekening 1999 in gedrukte vorm ligt ter inzage bij de publieksbalie in de hal van het gemeentehuis.


© copyright 1999 BPi

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie