Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe DAF 95XF Verkeersschool ZuidWest Nederland Poortvliet

Datum nieuwsfeit: 21-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

21-7-00 11:20:00

Nieuwe DAF 95XF voor Verkeersschool Zuid West Nederland Petro Poortvliet

V.l.n.r. Hans Mijs (Best Trucks Oude Tonge) overhandigt sleutels aan Petro

De in Oud-Beijerland gevestigde Verkeersschool ZWN Petro Poortvliet heeft onlangs een nieuwe DAF 95XF in gebruik genomen. Dankzij deze nieuwe truck kan de verkeersschool voldoen aan de sterk toegenomen vraag naar verkeersopleidingen voor het groot rijbewijs. De DAF 95XF, een prachtige ogende truck, is geleverd door DAF Dealer BEST Trucks Oude Tonge.

Wens gaat in vervulling Sinds 1998 is Petro Poortvliet, de eigenaar van de verkeersschool, met veel succes zelfstandig actief. Het greep zijn kans om een eigen verkeersschool te starten toen ZWN besloot haar rijschool te privatiseren. Voor hem ging daarmee een langgekoesterde wens in vervulling. Petro kijkt vol trots terug: "Het gaat perfect, het is grandioos. Ik krijg er alleen maar meer bij, overal vandaan." De vraag naar de verkeersopleidingen groeit in sneltreinvaart. Inmiddels heeft Petro twee DAF trucks, een bus en een personenauto rondrijden. Hoewel de nadruk op opleidingen voor het groot rijbewijs ligt, groeit ook de vraag naar (compacte) opleidingen voor de personenwagen.

Complete opleidingen Verkeersschool Zuid West Nederland biedt het complete pakket voor de beroepschauffeur: rijbewijzen C t/m E, complete opleiding voor het diploma CCVB en het certificaat ADR (gevaarlijke stoffen). De chauffeur wordt kortom volledig klaargestoomd voor de praktijk. Veel bedrijven maken gebruik van deze mogelijkheid om hun personeel gereed te maken voor het dagelijkse werk. Onder andere de politie, ambulancedienst, gemeentewerken, het openbaar vervoer enz. laten hun mensen opleiden door Petro Poortvliet.

Goede trucks en perfecte service Verkeersschool Petro Poortvliet geeft les in twee DAF trucks. We vragen Petro waarom: "De DAF trucks presteren perfect. Het zijn betrouwbare trucks die een gunstige kilometerkostprijs combineren met minimale stilstand. Daarnaast ziet de DAF 95XF er perfect uit. Bovendien is onze DAF dealer BEST Trucks een zeer goede partner. Zij verlenen goede service, staan altijd voor ons klaar en kunnen mij bovendien adequaat adviseren over de voertuigkeuze."

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie