Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 21-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van vrijdagmiddag 21 juli 2000
15:24 vrijdag 21 juli 2000

Bert Visser
0592 - 331144

0651 - 611629

BEILEN

Een kantonnier van Provinciale Waterstaat heeft bij de politie aangifte gedaan van de diefstal 372 verkeersborden en bijbehorende palen. De borden lagen opgeslagen op een zolder van het steunpunt van de dienst in Beilen. Men is het terrein op kunnen komen na het doorknippen van het slot van het toegangshek. Volgens de kantonnier moeten de daders gebruik hebben gemaakt van een vrachtwagen om de buit te vervoeren.
De totale waarde van de verkeersborden ligt rond de 80.000 gulden.
ASSEN

Donderdagnacht zijn bij inbraken op drie locaties op het terrein van een psychiatrisch ziekenhuis aan de Burg. Bothenius Lohmanweg in Assen diverse goederen gestolen waaronder 10 pakken koffie en een paar videorecorders. De technische recherche heeft braaksporen veiliggesteld.

EMMEN

Een garagehouder aan de Oude Roswinkelerweg heeft bij de politie in Emmen aangifte gedaan van verduistering van een personenauto met een waarde van 10.000 gulden. De auto was in afwachting van de levering van een nieuwe auto meegegeven aan een man die, naar later bleek, een vals adres had opgegeven. Toen de leenauto op het afgesproken tijdstip niet terug was kreeg men argwaan.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie