Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ericsson kiest Broadvision voor derde generatie m-commerce

Datum nieuwsfeit: 21-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ericsson kiest BroadVision om haar derde generatie (3G) m-commerce-infrastructuren te personaliseren

Huizen, 21 juli 2000 - BroadVision heeft een belangrijke overeenkomst gesloten met Ericsson voor het aanbieden van BroadVisions applicatiesoftware als onderdeel van Ericssons WISE(tm) mobiele portal-oplossingen. De software zal klanten van de WISE(tm)-portal in staat stellen om geavanceerde, op profielen gebaseerde content en transactiediensten te creëren. In het kader van de overeenkomst zal Ericsson de software van BroadVision bundelen met
3G-netwerkapparatuur voor een robuuste m-commerce-functionaliteit. Voor BroadVision betekent de overeenkomst een constante omzetstroom, op basis van de jaartarieven die abonnee's betalen voor netwerkgebruik en gebruik van telefoonapparatuur.
...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie