Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Drentse Skate-2daagse onder auspiciën van de KNSB

Datum nieuwsfeit: 22-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNSB

adresgegevens
© copyright

E-mail KNSB

Persbericht

Amersfoort, 11 juli 2000

Eerste Drentse Skate2daagse onder auspiciën van de KNSB

Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek, maar het uitgebreide en aantrekkelijke fietspadennet is ook uitstekend geschikt voor skaters en skeeleraars. Daarom wordt dit jaar voorafgaand aan de Drentse Fiets4daagse de Eerste Drentse Skate2daagse gehouden.

Op zaterdag 22 en zondag 23 juli kunnen de skaters een route rijden van ca. 35 kilometer. Op zaterdag komen de deelnemers door het Hijkerveld - waar overigens even gekluund moet worden vanwege de daar aanwezige wildroosters - en het Witterveld. De route van zondag gaat door boswachterij Grolloo/Hooghalen.

De routes zijn uitgestippeld door Recreatieschap Drenthe in samenwerking met het Noord Nederlands Bureau voor Toerisme en de ANWB. Voor het uitzetten en beveiligen van het traject en de begeleiding van de deelnemers werkt de Drentse Fiets4daagse nauw samen met de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond. De bij de schaatsbond aangesloten verenigingen organiseren dit seizoen voor de eerste maal skatetoertochten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring, die de verenigingen hebben met het organiseren van schaatstoertochten op natuurijs. Informatie over de Drentse Skate2daagse en de overige KNSB/Right skatetoertochten is te vinden op NOS Teletekst pagina 431, www.KNSB.nl en www.Right.nl.

Einde persbericht

Voor nadere informatie:
Drentse Fiets4daagse - mw. I. Knoop, tel. 0592-371426 KNSB - dhr. B. Vos, tel. 0593-331426
KNSB - Hetty Echten, tel. 033-4892000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie