Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 12.30 uur

Datum nieuwsfeit: 22-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-07-00

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 12.30 uur
Verkeerscontroles

SOEST Op de Peter van de Breemerweg is vrijdagochtend een verkeerscontrole gehouden. Twee automobilisten kregen voor het negeren van het inrijverbod een procesverbaal. Op de Koningsweg is dezelfde ochtend een gordelcontrole gehouden. Tien automobilisten mochten een bekeuring ontvangen voor het niet dragen van de autogordel.

Diefstal auto

SOESTERBERG Vanaf de Prof. Lorentzlaan is tussen 20 op 21 juli jl. een blauwe Opel Kadett weggenomen. Het voertuig was voorzien van het kenteken RS-25-FG en stond geparkeerd voor de woning.

Verkeerscontrole

BUNSCHOTEN Vrijdag in de namiddag zijn in Bunschoten verschillende verkeerscontroles uitgevoerd. Van de 100 gecontroleerde voertuigen op de Groen van Prinsterersingel hebben 25 automobilisten een verbaal ontvangen. Zij droegen de autogordel niet. Aan de Oude Haven en de Havendijk zijn twee verbalen uitgeschreven. Daar stonden voertuigen geparkeerd die daarvoor geen vergunning hadden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie