Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 12.30 uur

Datum nieuwsfeit: 22-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 12.30 uur
Drank op achter het stuur aan de Otto Doornenbalweg

MAARTENSDIJK Een 30-jarige bestuurder van een personenauto werd bij een routinecontrole om 02.00 uur gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Bij de test bleek hij 1,10 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Hij kreeg een rijverbod van vier uur. Met een proces-verbaal keerde hij huiswaarts.

Auto tegen boom op de Provinciale weg

BILTHOVEN Vrijdagmiddag rond 13.00 uur werd de politie gestuurd naar de Provinciale weg. Daar troffen zij een 54-jarige inwoonster van Bilthoven aan. Zij was met haar personenauto tegen een boom gereden. De ambulance was al ter plaatse. Gelukkig mankeerde het slachtoffer niets. Bij nader onderzoek bleek de auto in een slip geraakt te zijn en tegen een boom te zijn aangereden. Er moest een takelwagen aan te pas komen om het voertuig weg te slepen.

Snelheidscontrole aan de Utrechtseweg

DE BILT Vrijdagmiddag is van één uur tot kwart over drie een snelheidscontrole gehouden aan de Utrechtseweg. 863 voertuigen werden gecontroleerd. 92 automobilisten reden te hard en ontvangen een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid was 138 km/h.

Verkeerscontrole

DRIEBERGEN/RIJSSENBERG Bij een verkeerscontrole aan de Hoofdstraat, Traay en Korte Dreef zijn acht verbalen uitgereikt. De bekeuringen waren voornamelijk op het gebied van rijden door rood licht, negeren van de gesloten verklaring en linksaf slaan waar dit verboden is.

Negentien jarige verdachte maakt schoon schip
HUIS TER HEIDE ZEIST AMERSFOORT Een 19 jarige verdachte zonder vaste woon of verblijfplaats heeft na zijn aanhouding schoon schip gemaakt. Hij werd ervan verdacht enkele inbraken te hebben gepleegd. Hij bekende een zestal door hem gepleegde inbraken.
In Huis ter Heide bekende hij een inbraak te hebben gepleegd. De daarbij ontstane schade bedroeg 1350 gulden. In Zeist bekende hij een viertal inbraken. Bij een sportvereniging aan de Noordweg vertelde hij te hebben ingebroken waardoor een schade van 650 gulden was ontstaan. Daarnaast bekende hij in Zeist aan de Clomp een winkeldiefstal te hebben gepleegd. De daar gestolen goederen had hij inmiddels doorverkocht. Bij een diefstal in een woonhuis aan de Bergweg had hij een fiets weggenomen. Met deze fiets was hij naar de Laan van Vollenhoven gefietst alwaar hij bij een inbraak bij de snackbar werd betrapt. In Amersfoort had de verdachte in een woning aan de Vermeerstraat een inbraak gepleegd. Daar had hij buitenlands geld buitgemaakt. Helaas voor hem bleek dit geld niet inwisselbaar te zijn bij een bank.

De verdachte is in bewaring gesteld. Hij is bereid de door hem veroorzaakte schade te vergoeden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie