Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dader van krassen op auto's in Houten betuigt spijt

Datum nieuwsfeit: 22-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Dader bekraste auto's erkent spijt.

zaterdag 22 juli 2000 - Bron: Armande Mackaay

De wijkagent van t Goy heeft op woensdag 19 juli briefjes uitgedeeld aan de betrokkenen wiens auto is bekrast. De 16-jarige dader verklaarde in dit schrijven na een avond stappen in de buurt van t Goy zwaar onder de invloed van alcohol diverse autos bekrast te hebben. De dader zegt veel spijt te hebben van zijn daad en belooft dat het nooit meer door hem zal gebeuren. Tevens geeft hij aan "de drank" de schuld. De jongen heeft dienstverlening gekregen en over een maand of acht zal hij het geld bij elkaar hebben om de schade van alle getroffenen te vergoeden. Omdat hij zich heeft gemeld en dienstverlening gaat doen, zal hij geen strafblad krijgen. Ook zijn ouders waren zeer geschokt, de jongen is "keurig netjes" opgevoed.

Zie ook het persbericht van de politie Lekstroom.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000
Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie