Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 23-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 23-07-2000 Persbericht district Land van Cuijk

GRAFFITISPUITERS AANGEHOUDEN (Boxmeer) Aan de Begijnstraat in Boxmeer zijn zaterdagmiddag twee Boxmeerse jongens van 16-jaar door een buurtbewoner betrapt op het spuiten van graffiti op de muur van een pand. Een van de jongens werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij werd verhoord en bekende een aantal teksten te hebben aangebracht. De tweede verdachte meldde zich vanmorgen op het politiebureau en bekende zijn aandeel in de vernielingen.

RAMKRAAK (Grave) In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een winkel aan de Hoofschestraat in Grave. Met een personenauto is de dubbele toegangsdeur eruit gereden. Vervolgens is men de winkel binnen gelopen en kort daarop met dezelfde auto weggereden. Het is niet bekend of de ramkrakers goederen uit de winkel hebben meegenomen.

ALCOHOL EN VERKEER (Sint Anthonis) Tegen een 46-jarige inwoner van Beuningen is afgelopen nacht proces-verbaal opgemaakt. Hij reed met zijn auto over de Provinciale weg Gemert-Boxmeer met een glaasje te veel op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie