Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beslissende dressuur wedstrijd voor Olympische spelen

Datum nieuwsfeit: 23-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the Dutch

BESLISSING SAMENSTELLING TEAM VOOR OS IN SYDNEY

14 juli 2000

Op zondag 23 juli 2000 zal door de Bondscoach Dressuur, de heer Jürgen Koschel, een eind worden gemaakt aan alle speculaties.

Op die datum wordt op verzoek van de Topsportcommissie Dressuur op de terreinen van Paardentrainingscentrum G.J.v.d.Hoorn aan de Asselseweg in Kootwijk door de Nederlandse Vereniging voor Dressuurruiters de laatste observatiewedstrijd georganiseerd om te komen tot de samenstelling van het equipe voor deelname aan de dressuur bij de Olympische Spelen in Sydney.

Deelname aan deze wedstrijd is voor alle kandidaten, met uitzondering van Anky van Grunsven met Gestion Bonfire, verplicht.

De wedstrijd is open voor alle Grand Prix ruiters, maar verwacht mag worden dat de aandacht zich vooral zal richten op het optreden van de potentiële Sydney-gangers.

Gedurende de persbijeenkomst na afloop zal de samenstelling van het equipe voor Sydney bekend worden gemaakt. Ook wordt dan aangegeven wie de reserve zal zijn en welke paarden in quarantaine gaan.

Tevens wordt gedurende deze dag door de Junioren en Young Riders gestreden om de equipe- plaatsen voor hun respectievelijke Europese Kampioenschappen.

Ook de samenstelling van deze equipes zal tijdens de persbijeenkomst worden medegedeeld.

De aanvang van de Junioren- en Young Riders rubrieken zal circa 10.00 uur zijn, de Grand Prix begint naar verwachting om ongeveer 13.00 uur.

De persbijeenkomst staat gepland voor 16.30 uur.

De terreinen van het Paardentrainingscentrum G.v.d.Hoorn zijn gemakkelijk te bereiken. Op de A1, het deel tussen Amersfoort en Apeldoorn, neemt men de afrit nr. 18, Kootwijk. Aan het einde van de afrit linksaf, richting Kootwijk. Over het wildrooster, daarna in de bocht scherp links, de Asselseweg op. Deze weg volgen. U ziet dan na het eerste bosdeel het Paardentrainingscentrum aan Uw linkerhand liggen. Voor bezoekers is rechts van de weg ruim voldoende parkeermogelijkheid.

Voor nadere informatie: Nico Verwer, tel. 015 2626352 / 06 53382690 / e-mail: (verwer@wxs.nl)


Op deze site ziet u tijdens de wedstijd live resultaten. Momenteel ziet u hier alle combinatie di gaan starten in deze bijzondere wedstrijd.

Tevens zult hier na afloop van het evenement een samenvatting en foto's vinden van de persconferentie over de samenstelling van het Olympisch team.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie