Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 11.30 uur

Datum nieuwsfeit: 23-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: utrecht 23-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 11.30 uur
Brand blijkt vuilverbranding

WESTBROEK - Omstreeks zes uur zaterdagochtend kregen politie en brandweer de melding dat er brand was in een boerderij aan de Kerkdijk. Daar aangekomen werd duidelijk dat er geen brand was, maar dat er sprake was van vuilverbranding. Of de eigenaar een vergunning had voor deze vuilverbranding, zal nader worden onderzocht.

Autokraker op heterdaad betrapt

MAARSSEN -Aan de Bloemstede werd zondagochtend om kwart over vier door een man getracht in te breken in een auto. Terwijl hij bezig is een raampje te vernielen om zo binnen te komen, wordt hij ontdekt door een voorbijganger die de politie belde. De getuige kon de politie een goed signalement geven waardoor de verdachte even verderop door de politie kon worden aangehouden. Bij de verdachte werden enkele bolletjes cocaïne aangetroffen. De man wilde zijn identiteit niet prijsgeven. Hij werd ingesloten.

Dronken man rijdt tegen boom

LOENEN- Een 31-jarige man uit Utrecht werd zaterdag- op zondagnacht om half één aangehouden op de Rijksstraatweg. Van getuigen kreeg de politie de melding dat de man behoorlijk wat alcohol had genuttigd, maar toch in zijn auto was gestapt. De politie trof de man in zijn auto aan op de N201, waar hij zijn auto tegen een boom had aangereden. Als de man weer aanstalten maakte om weg te rijden, houdt de politie de man aan. Hij bleek gedronken te hebben, hij had 1,55 promille alcohol in zijn bloed. De man werd ingesloten voor nader verhoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie