Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezoek aan zusterstad Oxford van gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 24-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Een bezoek aan eeuwenoud Oxford?

BESTUURSDIENST - Kennismaken met de eeuwenoude universiteitsstad Oxford of oude vriendschappen vernieuwen? Dat kan allebei tijdens een bezoek aan de Engelse zusterstad in november. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor de reis bij de Stichting Stedenband Leiden-Oxford.

Oxford is een van de meest tot de verbeelding sprekende universiteitssteden ter wereld en een bezoek alleen daarom al waard. De Oxfordreis vindt plaats tijdens de jaarlijkse herdenking van Engelse slachtoffers van de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

Programma
10 november: vertrek om 09.00 uur per bus uit Leiden; 11 november: rondrit door Oxford en diner met alle stedenbandvrienden; 12 november: Remembrance Day, deelname aan de dodenherdenking en 's middags een rondrit door de Cotswolds in de omgeving van Oxford; 13 november: aankomst in Leiden om 21.00 uur.

Deelname
Deelname kost 410 gulden per persoon. Deelnemers die zelf hun verblijf regelen bij een gastgezin betalen 200 gulden per persoon. De maaltijden zijn niet bij de prijs inbegrepen. Inlichtingen en inschrijving bij Riet Aalders, secretaris van de Stichting Stedenband Leiden-Oxford (071-5891629). Ruim voor vertrek zal een informatieavond plaatsvinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie