Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht stad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 24-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-07-2000

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht Stad, 09.00 uur
Autokrakers aangehouden

UTRECHT en BILTHOVEN - Twee 21-jarige en een 22-jarige jongen uit Utrecht werden vrijdagochtend om vijf uur aangehouden op de t Goylaan. De drie jongens waren betrapt aan de Konijnenlaan in Bilthoven waar zij in een auto aan het inbreken waren. De politie zette de achtervolging in en kon het drietal in Utrecht aanhouden. Bij hun fouillering kwamen goederen te voorschijn die afkomstig waren van twee andere auto-inbraken in Utrecht. De jongens zijn ingesloten.

Gewapende overval supermarkt Berberdreef

UTRECHT Aan de Berberdreef werd maandagochtend kwart over vijf een supermarkt overvallen. Een medewerker van de winkel (leeftijd nog onbekend) raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. De man was bezig in het magazijn van de winkel toen er een groepje mannen (4 à 5) onder bedreiging van een vuurwapen geld uit de kluis eisten. In de winkel zit een overvalknop die de man wist te bereiken. Hij werd door de daders hard op zijn hoofd geslagen. De man is voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Autokraker aangehouden

UTRECHT - Een 41-jarige man uit Utrecht werd zondagmiddag om half vijf aangehouden op het Van Beuningenplein. Getuigen hadden gezien dat de man hier een auto aan het openbreken was. Bij zijn aanhouding was de man tevens in het bezit van een plastic tas met diverse make-upartikelen. Hiervan deed hij afstand. De man is ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie