Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Blue Fox koopt internet domeinnaam Software.nl

Datum nieuwsfeit: 24-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BLUE FOX

PERSBERICHT

Dordrecht, 24 juli 2000

BLUE FOX KOOPT INTERNET DOMEINNAAM SOFTWARE.NL

Blue Fox Enterprises N.V. heeft het internet domein www.software.nl overgenomen van het Rotterdamse bedrijf Tellus vof. Blue Fox zal software.nl gebruiken om haar verkoop activiteiten van software via internet te bundelen. Deze domeinnaam is belangrijk omdat veel internet gebruikers deze naam zullen intypen als zij op zoek zijn naar software via het internet. Wie zo naar software zoekt komt terecht bij Nr.1 Software B.V., een dochteronderneming van Blue Fox Enterprises N.V.
In het afgelopen half jaar ontwikkelde Blue Fox een CAD portal met een CADshop die is gekoppeld aan de backoffice van Blue Fox dochteronderneming Pollux B.V. Dezelfde techniek en technologie zullen worden gebruikt voor software.nl dat zal worden gekoppeld aan de backoffice van Blue Fox dochteronderneming Kenfil Distribution B.V. De overname van software.nl past in de strategie van Blue Fox om al haar producten en diensten via internet te koop aan te bieden, inclusief achtergrondinformatie over de producten en diensten via een portal. Blue Fox verwacht dat binnen een jaar de helft van haar verkooptransacties via internet zal verlopen.
Blue Fox heeft het domein www.software.nl overgenomen door betaling in contanten.

Profiel Blue Fox Enterprises
Blue Fox Enterprises N.V. is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in distributie van software en specialistische hardware in combinatie met diensten zoals internet, satelliet telecommunicatie, opleidingen, maatwerk software, infrastructuur, software beheer, detachering, werving en selectie en het uitgeven van magazines. Blue Fox Enterprises is genoteerd aan de Officiële Markt van Amsterdam Exchanges N.V.Voor meer informatie:

De heer S.W. Eisma, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Blue Fox Enterprises N.V., tel: 078 649 29 99


Revisiedatum : 24-07-00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie