Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Groningen onderhandelt met Vitesse over Curovic

Datum nieuwsfeit: 24-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Groningen

FC in onderhandeling met Curovic

Datum : 24-7-2000 Tijd :9:29:0

Vitesse vroeg in eerste instantie een transfersom van een half miljoen voor de aanvaller. Naar verluidt hebben de Arnhemmers de prijs inmiddels laten zakken tot 200.000 gulden. De verwachting is dat beide clubs er wel uitkomen; het hoge salaris dat de zevenvoudig Joegoslavisch international moet verdienen, is nu het voornaamste knelpunt in de onderhandelingen.

Curovic begon zijn profcarrière in 1990 op 22 jarige leeftijd bij FK Zemun, in de plaats waar hij op 10 augustus 1968 geboren werd. Door 31 doelpunten in drie seizoenen speelde hij zich in de kijker en kocht Partizan Belgrado de spits. In het seizoen 1993/94 vormde Curovic samen met Savo Milosevic de voorhoede van Partizan. Met respectievelijk 18 en 20 competitiegoals zorgde het duo voor de dubbel in Joegoslavië.
Na dit succesjaar speelde Curovic de afgelopen zes seizoenen voor Vitesse. Hij scoorde voor de Arhemmers 41 doelpunten in 109 wedstrijden, met als hoogtepunt 17 doelpunten in het seizoen 1997/98. Voor aanvang van de nieuwe competitie had trainer Ronald Koeman van Vitesse aangegeven dat Curovic, die nog één seizoen onder contract staat in Arnhem, mocht uitkijken naar een andere club.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie