Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NBM-Amstelland rondt verkoop Infra Safety Services af

Datum nieuwsfeit: 24-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuws: NBM-Amstelland rondt verkoop Infra Safety Services af

NBM-Amstelland NV heeft haar dochteronderneming Infra Safety Services BV te Dordrecht verkocht aan HSM Management- und Beteiligungs-GmbH te München. Partijen hebben de verkoopovereenkomst getekend. De verkoop maakt deel uit van de heroriëntatie en de reorganisatie van de productgroep NBM Railinfrastructuur. Het voornemen tot de verkoop werd op 7 april jongstleden bekend gemaakt. Infra Safety Services levert diensten en apparatuur voor de beveiliging en bewaking van werkplekken in de railsector. De jaaromzet bedraagt f 18 miljoen. Er werken circa tachtig mensen die allen mee overgaan. De betrokken overlegorganen hebben ingestemd met de verkoop. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie