Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Macropolis introduceert SMS price alert

Datum nieuwsfeit: 24-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT -

Den Bosch, 24 juli 2000

Macropolis introduceert SMS price alert
Altijd en overal de laagste prijs

Macropolis introduceert vanaf vandaag de gratis dienst SMS price alert. Door middel van deze dienst kunnen gebruikers zich via de SMS berichten service op de hoogte laten houden van de laagste prijs van een geselecteerd product. De Macropolis price alert was al mogelijk via de site www.macropolis.nl, per email en WAP. Met de price alert via SMS is Macropolis de eerste in Nederland.

SMS price alert
Met de nieuwe service SMS price alert van Macropolis kan men altijd en overal de laagste prijs ontvangen van een geselecteerd product. Met deze gratis dienst boort Macropolis een grote potentiële gebruikersgroep aan. SMS-en is momenteel een zeer populair communicatiemiddel onder de vele mobiele bellers die Nederland inmiddels telt.
Inge Demoed, marketing manager van Macropolis: "Wij zijn met de Macropolis SMS price alert de eerste in Nederland en dus uniek. Het werkt heel snel en simpel: het invullen van naam, email-adres en 06-nummer op de site is voldoende. Verder moet je het specifieke product aangeven waar je naar op zoek bent. Op je GSM ontvang je dan telkens een melding, de SMS price alert, als er een lagere prijs gevonden is, waarna je op www.macropolis.nl kunt kijken waar het betreffende product voor de aangegeven prijs te koop is."

Product keuze
Op dit moment werkt de price alert voor een geselecteerd aantal producten, onder andere PC's, notebooks, bruin- en witgoed, mobiele telefoons en organizers. "Er is bewust voor deze producten gekozen, omdat er hiervan voldoende aanbod is op internet en omdat deze producten makkelijk te vergelijken zijn op producteigenschappen. Maar vooral omdat dit duurdere producten zijn waarvoor het de moeite loont om de laagste prijs te vinden", aldus Inge Demoed.
Macropolis
Macropolis maakt onderdeel uit van het Newconomy Netwerk en is Nederlands grootste winkelstad op het Internet. Macropolis registreerde onlangs haar 5 miljoenste bezoeker en heeft een uniek aanbod van meer dan 7.500 webwinkels en 30.000 productlinks. Iedere twee weken ontvangen meer dan 24.000 consumenten de Macropolis Tipservice per email. Dankzij Macropolis vinden consumenten gemakkelijk en snel winkels op het Internet. Macropolis wordt elke dag actueel gehouden door een team van professionele medewerkers en een eigen Internetredactie.
Naast een compleet overzicht van alle betrouwbare aanbieders, biedt Macropolis ook actueel winkelnieuws, top 5 aanbiedingen, buitenkansjes en dagelijks wisselende tips. De diensten van Macropolis worden ook aangeboden via de sites van Het Net, Scoot, MSN, Skyradio en Everyday.com. In recentelijk gepubliceerde onderzoeksresultaten is www.macropolis.nl opgenomen in de top drie van meest bezochte vergelijkingssites in Nederland.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie