Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato NetWorker 5.7 voor Windows 2000 en Windows NT 4

Datum nieuwsfeit: 24-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Legato NetWorker 5.7 voor Windows 2000 en Windows NT 4

Hoofddorp, juli 2000 - - Legato Systems, Inc., leider op de enterprise storage management softwaremarkt, introduceert Networker versie 5.7 voor gegevensbescherming voor Windows 2000- en Windows NT 4-platforms. Het biedt naadloze integratie met de servers, opslag-nodes en clients uit de NetWorker-reeks. Hierdoor zijn meerdere back-up-, workgroup- of point-oplossingen voor platform-gegevensbescherming niet meer noodzakelijk.

Legato NetWorker is de enige oplossing op de markt die ondernemingsbrede gegevens op alle toonaangevende platforms beschermt. Networker 5.7 biedt platform-gegevensbescherming met betrekking tot de belangrijkste opslagbeheermogelijkheden van Windows 2000. Het vormt de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie