Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe: Vrouw uit Hoogeveen vermist

Datum nieuwsfeit: 25-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

VROUW VERMIST

15:34 dinsdag 25 juli 2000

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

HOOGEVEEN

Vrouw vermist
Sinds afgelopen weekeinde wordt de 40-jarige Jesica Emot vermist. Ze heeft vermoedelijk vrijdag het OC aan de Fokkerstraat verlaten. Twee van haar kinderen kwamen dit maandag 24 juli jl. melden. Jesica Emot, van Oegandese afkomst, heeft geen kleding of iets dergelijks meegenomen. Vermoedelijk heeft ze wel geld bij zich. Ze woont sinds maart van dit jaar met haar 5 kinderen, in de leeftijd van 8 tot 14 jaar, op het OC in Hoogeveen.
De vrouw zou op vrijdag een terugkeergesprek hebben naar aanleiding van een negatieve beschikking. Hier is ze niet op komen dagen. Over de reden van haar verdwijning wordt in het duister getast; de negatieve beschikking zou een oorzaak kunnen zijn. Reden van dit bericht is dat haar kinderen momenteel alleen zijn, en door de verdwijning van de moeder aan de zorgen van het OC zijn overgelaten. Jesica Emot heeft een opvallend postuur; ze is vrij fors, en is ongeveer 1.85 lang. Ze heeft opvallende donkere vlekken in het gezicht.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie