Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 25-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

25 juli 2000

Brand
SCHIEDAM -- Maandagmiddag omstreeks half vijf kwam bij de politie van het district Schiedam de melding binnen van brand in een pand aan de Warande. Ter plaatse bleek brand te zijn uitgebroken op de benedenverdieping van het gebouw. De brandweer had het vuur snel onder controle. Vermoedelijk is de brand ontstaan doordat een ventilator in brand is gevlogen. De inboedel van de benedenverdieping liep naast brandschade ook rookschade op. De bovenverdieping van het gebouw liep rookschade op.

Winkeldievegges aangehouden
SCHIEDAM -- Maandagmiddag omstreeks half drie hield personeel van een supermarkt aan het Nieuwlandplein twee vrouwen aan op verdenking van winkeldiefstal. De twee, een 18-jarige Rotterdamse en een 17-jarige vrouw uit Lelystad, hadden geprobeerd voor ongeveer 29 gulden aan levensmiddelen weg te nemen. De twee werden overgedragen aan de politie en overgebracht naar het politiebureau.
Woninginbraak
SCHIEDAM -- Maandagavond werd tussen 18.30 uur en 22.15 uur ingebroken in een woning aan de Sportlaan. Er werd niks weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie