Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwsbrief over ontwikkelingen gebied Oude Leede

Datum nieuwsfeit: 25-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Nieuwsbrief over ontwikkelingen gebied Oude Leede

Zojuist is een nieuwsbrief van de provincie Zuid-Holland verschenen over de ontwikkelingen in het gebied Oude Leede. De "Gebiedscommissie Oude Leede", die door de provincie is ingesteld, geeft hierin het advies weer, dat zij aan de provincie geeft over het gebied. Enkele aanbevelingen van de commissie zijn de volgende. Er moet veel aandacht zijn voor de kwaliteiten van het huidige open polderlandschap. Het karakter van het gebied moet niet teveel aangetast worden. De melkveehouderij zou in het gebied gestimuleerd moeten worden. Voor sommige delen van het gebied is op dit moment al duidelijker wat er moet gebeuren dan voor andere delen. Vandaar dat de commissie drie verschillende delen van het gebied onderscheidt. De delen zijn: Zuidpolder van Delfgauw en Ruijven, Bergboezem- Ackerdijkse Plassen en Schieveense Polder en Intermediaire Zone. De ontwikkelingen van het eerste deel zijn al duidelijker dan van het tweede en derde deel.

De nieuwsbrief geeft veel informatie over de genoemde ontwikkelingen. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u de nieuwsbrief afhalen in de hal van het gemeentehuis. De brief treft u aan op de rekken. Wanneer u verdere informatie wilt, kunt u contact opnemen met de heer H.W. Schilperoort, telefoon (010) 514 07 49 of met mw. H. van der Perre, telefoon (010) 514 07 98.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie