Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gap Inc. kiest voor NCR Datawarehouse oplossing

Datum nieuwsfeit: 25-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
<<...>>

Gap Inc. kiest voor NCR Datawarehouse oplossing

AMSTERDAM, 25 juli 2000, Gap Inc., een toonaangevend detailhandelaar, heeft NCR Corporation's geavanceerde Teradata® Warehouse oplossing gekozen voor het ontwikkelen en de implementatie van state-of-the-art business intelligence oplossingen voor een brede reeks bedrijfskritische verkooptoepassingen.
Het initiële systeem bestaat uit een multi-node NCR WorldMark* platform, met een opslagcapaciteit van 2,7 terabytes, aangevuld met NCR-dienstverlening op het gebied van de implementatie, advies en ondersteuning. Naar verwachting zal het systeem binnen twaalf maanden worden uitgebreid tot vijf terabyte, aangezien de vraag naar informatie en het aantal ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie